Johto Advisors

Asiakkaidemme liiketoiminnan tukena jo kahden vuosikymmenen ajan

Osaamiseemme luottavat Suomen merkittävimmät pörssiyhtiöt, pääomasijoittajat ja perheyhtiöt.

Olemme johdon suorahakukumppani. Erikoisosaamistamme on hallitusjäsenten, toimitusjohtajien ja johtoryhmien sekä johtoryhmään raportoivien suorahaku valmistavalle teollisuudelle, energia-alalle ja B-to-B palveluliiketoimintaan.

Suorahaun alalla, jossa useimmat toimijat tarjoavat laajaa palveluvalikoimaa kaikille toimialoille, näin selkeä keskittyminen tiettyihin toimialoihin ja positioihin on harvinaista. Uskomme, että tarkempi fokuksemme ja suomalaisen johtajamarkkinan erinomainen tunteminen palvelevat asiakkaitamme onnistuneesti ja tuloksellisesti.

Johdon rekrytointi on merkittävä liiketoimintapäätös

Suorahaku on ammattimainen työkalu johdon ja hallituksen rekrytointiin. Parhaat tuloksentekijät eivät juurikaan seuraa ilmoitushakuja. He käyttävät aikansa tuloksen tekemiseen nykytyössään ja luottavat työnsä jäljen auttavan heidän urakehitystään. Suorahaku on usein ainoa tapa heidän tavoittamisekseen.

Johdon rekrytointi on yritykselle tärkeä investointi ja oikean johtajan valitseminen on kriittinen liiketoimintapäätös. Se määrittää yrityksen suuntaa ja menestystä pitkällä aikajänteellä. Suorahakua käyttämällä yritys voi varmistua siitä, että markkina on kattavasti kartoitettu ja keskusteluihin on valikoitunut yrityksen tilanteeseen paras mahdollinen ehdokasjoukko.

Johdon suorahaku edellyttää vahvaa lokaalia osaamista markkinan, yritysten ja johtajakandidaattien osalta. Kuulumme Agilium Executive Search Groupiin, jonka kautta teemme yhteistyössä paikallisten kollegojemme kanssa kansainvälisiä johtajahakuja 27 maassa.

Johto Advisors
Johto Advisors

Osaamisemme on systemaattisesti rakennettu tunnistamaan oikea johtaja kulloiseenkin tilanteeseen.

Johdamme laajatkin projektit mutkattomasti ja luottamuksellisesti maaliin.

Tunnemme suomalaisen johtajamarkkinan ja 200 kollegaamme 27 maassa tuntevat omansa.

Olemme alamme kokeneimpia suorahakukonsultteja. Pitkä ja monipuolinen osaamisemme takaa tutkitusti onnistuneet lopputulokset.

Asiakas on arvojemme keskiössä

Käytämme osaamisemme asiakasyritystemme liiketoiminnan ja menestyksen tukemiseen sekä johtajakandidaattien urakehityksen edistämiseen. Keskitymme valittuihin toimialoihin, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen lisäarvon. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti pitkäjänteistä, luottamuksellista yhteistyötä, rehellisyyttä sekä tinkimättömän laadukasta työn jälkeä.

Laadukkuus

Hyödynnämme koko tiimimme laaja-alaisen osaamisen asiakkaidemme parhaaksi. Olemme sinnikkäitä ja pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Avoimuus

Olemme rehellisiä. Uskallamme ottaa kantaa ja nostaa vaikeitakin asioita keskusteluun. Viestimme selvästi ilman konsulttijargonia.

Ratkaisukeskeisyys

Johtajavalinnat voivat toisinaan olla mutkikkaita. Emme jää neuvottomiksi hankalissakaan tilanteissa emmekä jätä asiakkaitamme yksin. Kuuntelemme ja kokemuksemme tuomalla varmuudella ehdotamme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Johto AdvisorsJohto Advisors

930

Johdon suorahakua

2530

Johtajuusarviota

0

Vuoden kokemus johdon suorahausta

0

Toimintamaata

Copyright 2023 © Johto Advisors