Johto Advisors

Palvelumme sinulle urasi muutoskohdissa

Uramuutokset ovat osa johtajana kehittymistä

Tilanteet niin yrityksissä kuin johtajamarkkinoilla muuttuvat jatkuvasti. Kokenut johtaja voi joutua väistymään, kun strategiaa ja liiketoimintamallia muutetaan ja tarvitaan uudenlaista ajattelua tai osaamista. Toisaalta tällainen tilanne tarjoaa mahdollisuuden uudelle, erityyppiselle johtajalle. Siirtyminen yrityksestä toiseen johtajaroolissa on luonnollista ja usein myös tarpeen johtajana kehittymisen perspektiivistä.

Parhaiten pystymme tukemaan urakehitystäsi fokusalueillamme eli valmistavan teollisuuden, energia-alan ja B-to-B palveluliiketoiminnan johtotehtävissä ja hallitushauissa.

Aktiivisuudella on merkitystä

Kartoitamme jokaisen toimeksiannon kohdalla potentiaalisia johtajaehdokkaita hyvin kattavasti.

Ensimmäisellä listallamme voi olla kymmeniä, jopa satoja ehdokkaita, joista kontaktoitaviksi valitaan tyypillisesti 10-15 ehdokasta. Sinun aktiivisuudellasi, verkostoitumisellasi ja LinkedIn-profiilisi ajantasaisuudella on iso merkitys.

Tässä meidän vinkkimme siihen, kuinka voit varmistua, että tulet huomioiduksi suorahakutoimeksiannoissamme:

Johto Advisors

Pidä LinkedIn-profiilisi ajan tasalla.
Meille on keskeistä, että saamme profiilistasi riittävän käsityksen kokemuksestasi ja johtamisvastuustasi. Kerro vastuistasi kiteytetysti ja panosta laadukkaaseen tiivistelmään.

Johto Advisors

Verkostoidu kanssamme.
Otamme mielellään vastaan LinkedIn-verkostoitumispyyntöjä. Kerro lisää tilanteestasi ja urasuunnitelmistasi. Työtilanteemme salliessa tutustumme sinuun mielellämme paremmin.

Johto Advisors

Tilaa uutiskirjeemme.
Kerromme uutiskirjeessämme niistä toimeksiannoista, joista voimme. Saat samalla myös muita ajantasaisia vinkkejämme työmarkkinasta ja  muista meitä keskusteluttavista aiheista.

Miten suorahaku etenee?

Ennen yhteydenottoamme sinuun olemme jo tehneet laajan taustatyön. Olemme tutkineet markkinaa ja määritelleet ne yritykset, joissa asiakastamme kiinnostava johtaja todennäköisimmin on. Ensimmäisellä listallamme saattaa olla jopa satoja nimiä, ja lopulta lista tiivistyy noin 10-20 kontaktoitavaan.

Sinuun otamme yhteyttä soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin. Ensimmäisessä keskustelussa kartoitamme tilannettasi – onko nyt sopiva aika vaihtamiselle ja mitä reunaehtoja sinulla mahdolliselle uudelle tehtävälle on. Aina emme voi ensimmäisessä puhelussa kertoa toimeksiantajaa, mutta kerromme sen, minkä voimme.

Keskustelun jatkuessa saat meiltä kirjallisen yhteenvedon tehtävästä ja yhtiöstä. Lisäksi sovimme kanssasi keskustelun, jossa käymme läpi sinun taustaasi ja johtajaprofiiliasi sekä toimeksiantoa. Tunnemme toimeksiantomme, ja käymme kanssasi syvällistä liiketoimintakeskustelua.

Aina keskustelut eivät jatku tämän jälkeen. Sinä voit tulla siihen tulokseen, ettei tehtävä ole se oikea tai ajankohta vaihtamiselle ei ole sopiva. Keskustelut voivat päättyä myös siksi, että tehtävään on tällä kertaa löytynyt hakukriteeristöön paremmin soveltuvia ehdokkaita. Pidämme sinut aina ajan tasalla ja viestimme aktiivisesti.

Olemme käytettävissäsi koko toimeksiannon ajan – haluamme tukea menestystäsi ja urakehitystäsi johtajana!

Copyright 2023 © Johto Advisors