Johto Advisors

Kuinka voimme tukea menestystäsi?

Partnerimme

Johto Advisors

Jaana Pollari

Managing Partner

jaana.pollari@johtoadvisors.fi+358 400 849 609

Jaanalla on liki kahden vuosikymmenen kokemus rekrytointi- ja suorahakualalla, jota ennen hän on työskennellyt liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävissä mm. yksityisessä terveydenhuollossa ja henkilöstöpalvelualalla. Hänellä on laaja kokemus johdon suorahausta ja arvioinnista sekä johtoryhmätyön kehittämisestä. Jaana on KTM, pääaineena johtaminen ja organisaatiot. Lisäksi hän on vuonna 2020 suorittanut eMBA tutkinnon Henleyn yliopistossa.

Johto Advisors

Olli-Pekka Vaara

Senior Partner

ollipekka.vaara@johtoadvisors.fi+358 40 543 7145

Olli-Pekka on työskennellyt suorahakukonsulttina yhteensä kahden vuosikymmenen ajan. Hänellä on laaja kokemus johdon suorahauista ja johtotason arvioinneista sekä hallitusten täydentämisestä. Hän on valmentanut sekä johtoryhmiä että yksittäisiä johtajia. Olli-Pekka on työskennellyt myös metalliteollisuudessa yksikönjohtajana ja henkilöstöjohtajana lähes 10 vuotta. Olli-Pekka on tuotantotalouden DI.

Johto Advisors

Tuomas Leinonen

Senior Partner

tuomas.leinonen@johtoadvisors.fi+358 400 843 809

Tuomaksella on runsaan 20 vuoden tausta rekrytointi- ja suorahakukonsulttina. Tätä ennen hän työskenteli kansainvälisessä koneenrakennusteollisuudessa esimiestehtävässä. Hänellä on laaja kokemus johdon suorahausta, johdon arviointiprojekteista ja organisaation kehittämisestä. Tuomaksella on erityisen vahva kokemus suurista organisaation muutosprojektien haasteista. Tuomas on sähkö- ja elektroniikka-alan DI.

Johto Advisors

Heini Sarjokari

Senior Partner

heini.sarjokari@johtoadvisors.fi+358 40 559 3546

Heinillä on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisten teollisuusyritysten henkilöstöjohdon tehtävissä. Ennen siirtymistään Johto Advisorsille vuonna 2022 hän työskenteli kahden eri pörssiyrityksen johtavissa HR-tehtävissä. Heinillä on laaja kokemus vaativista teollisuusyritysten muutosprojekteista aina yrityskaupoista yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämiseen. Heini on oikeustieteen kandidaatti, johdon ja esimiesten työnohjaaja ja hän on suorittanut strategisen HR-johtamisen tutkinnon. Johdon suorahakujen lisäksi Heini tekee myös interim HR-johdon toimeksiantoja.

Johto Advisors

Milla Bruneau

Senior Partner

milla.bruneau@johtoadvisors.fi+358 400 408 951

Milla on johtanut kansainvälisiä ja kotimaisia tv- ja elokuvatuotantoyhtiötä 20 vuoden ajan ja toiminut mm. Kestävä Lahti-säätiön toimitusjohtajana. Hän on ollut myös johtavana kuntapäättäjänä ja useissa eri poliittisissa luottamustehtävissä vuodesta 2013 lähtien. Millalla on laaja kokemus eri organisaatioiden hallitustyöskentelystä, monipuoliset verkostot, kansainvälistä johtamiskokemusta sekä vahvat näytöt kasvun tekemisestä ja muutosten johtamisesta. Keväällä 2024 julkaistussa YAMK:n muotoilun opinnäytetyössään Milla tutki mm. verkostomaista johtajuutta, systeemistä muutosta ja organisaatioiden johtamisen ajankohtaisia teemoja.

Johto Advisors

Tanja Lehtinen

Project Coordinator

tanja.lehtinen@johtoadvisors.fi

Tanja toimii Johto Advisorsilla projektikoordinaattorina, avustaen Senior Partnereitamme projektien parissa. Tanjalla on kansainvälisen liiketalouden tradenomin tutkinto.

Johto AdvisorsJohto Advisors

Lähetä viesti

    Copyright 2024 © Johto Advisors