Johto Advisors

Oikeassa johdossa yrityksesi on tulevaisuudessakin arvossaan.

Onko yrityksessäsi hallitus ja johto, jolla on kykyä ja tahtoa rakentaa tulevaisuuden liiketoimintaa?

Toimintaympäristömme on muuttunut yhä haastavammaksi ja vaikeammaksi ennustaa – ja myös johtaa. Hallitukselta ja toimitusjohtajalta vaaditaan aiempaa enemmän näkemyksellisyyttä ja kykyä muokata liiketoimintaa kulloiseenkin toimintaympäristöön sopivaksi.

Johdon säännöllisestä arvioinnista on tullut tätä päivää ja se on entistä useamman tulevaisuusorientoituneen hallituksen agendalla. Kokemuksemme mukaan hallitukset haluavat olla 100% luottavaisia siihen, että yrityksen johto kykenee tarvittaviin suunnan muutoksiin ja kestävän yritysarvon kasvattamiseen.

Kahden vuosikymmenen ja yli 1200 toimeksiannon kokemuksemme ja osaamisemme on systemaattisesti rakennettu tunnistamaan oikea johtajuus kulloiseenkin tilanteeseen. Kun haluat vauhdittaa yrityksesi kasvua, uusia strategiaa tai hakea suunnan muutosta, niin me autamme sinua varmistamaan, että johdossa ovat oikeat henkilöt tämän toteuttamiseen.

Palvelumme:

• Hallitusjäsenten suorahaku
• Toimitusjohtajien ja johdon (C-level) suorahaku
• Nykyisen johdon arviointi

Kanssamme voit aina sparrailla luottamuksellisesti, joten ota rohkeasti yhteyttä kokeisiin partnereihimme. Tiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Johto Advisors

Osaamisemme on systemaattisesti rakennettu tunnistamaan oikea johtaja kulloiseenkin tilanteeseen.

Johdamme laajatkin projektit mutkattomasti ja luottamuksellisesti maaliin.

Tunnemme suomalaisen johtajamarkkinan ja 200 kollegaamme 30 maassa tuntevat omansa.

Olemme alamme kokeneimpia suorahakukonsultteja. Pitkä ja monipuolinen osaamisemme takaa tutkitusti onnistuneet lopputulokset.

Asiakas on arvojemme keskiössä

Käytämme osaamisemme asiakasyritystemme liiketoiminnan ja menestyksen tukemiseen sekä johtajakandidaattien urakehityksen edistämiseen. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme erityisesti pitkäjänteistä, luottamuksellista yhteistyötä, rehellisyyttä sekä tinkimättömän laadukasta työn jälkeä.

Laadukkuus

Hyödynnämme koko tiimimme laaja-alaisen osaamisen asiakkaidemme parhaaksi. Olemme sinnikkäitä ja pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Avoimuus

Olemme rehellisiä. Uskallamme ottaa kantaa ja nostaa vaikeitakin asioita keskusteluun. Viestimme selvästi ilman konsulttijargonia.

Ratkaisukeskeisyys

Johtajavalinnat voivat toisinaan olla mutkikkaita. Emme jää neuvottomiksi hankalissakaan tilanteissa emmekä jätä asiakkaitamme yksin. Kuuntelemme ja kokemuksemme tuomalla varmuudella ehdotamme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Johto AdvisorsJohto Advisors

1130

Johdon suorahakua

2730

Johtajuusarviota

0

Vuoden kokemus johdon suorahausta

0

Toimintamaata

Copyright 2024 © Johto Advisors