Johto Advisors

Asiaa asiantuntijoiltamme

Johto AdvisorsJohto Advisors

Uusimmat artikkelit

Johto Advisors
Vuosi 2022: Johtajuus korostuu poikkeuksellisina aikoina

18/01/2023

Poikkeukselliset vuodet ovat osoittaneet, että asiakasyrityksemme johdolla on ollut paitsi kykyä sopeutua niin myös rohkeutta muutoksiin. Epävarmoina aikoina johtamisen merkitys korostuu ja tarve uudenlaiselle johtajuudelle lisääntyy. Suorahakumarkkina jatkui vilkkaana vuonna 2022.

Lue lisää
Johto Advisors
Energiasektori kaipaa uudenlaisia johtajia

18/11/2022

Energia-ala on ollut murroksessa jo useiden vuosien ajan. Toiminnan sirpaloituminen ja avoimempi kilpailu vaativat uudenlaista osaamista myös toimitusjohtajalta. Monipuolinen työkokemus – energia-alan ulkopuoleltakin – tarjoaa hyvät eväät muutoksessa olevan alan tarpeisiin.

Lue lisää
Johto Advisors
Olisiko aika päivittää hallitus?

17/11/2022

Yrityksen menestys ei ole yksinomaan toimitusjohtajan käsissä, vaan oma roolinsa strategian luomisessa ja toteuttamisessa on hallituksella. Mikäli yrityksen tulos ei ole toivotunlainen, kannattaa katse kääntää sekä toimitusjohtajan että hallituksen puoleen. Ratkaisu tai muutos saattaa nimittäin löytyä hallitusta herättelemällä.

Lue lisää
Johto Advisors
Agilium Worldwide appoints Markus Brenner as new Regional Director EMEA

01/01/2023

Markus Brenner, Managing Director of Brenner & Company, has been appointed REGIONAL DIRECTOR EMEA of Agilium Worldwide as of January 1, 2023. The global group of executive search consultants is active in Europe, the Middle East and Africa at more than 30 locations, and ranks among the top 20 global players in the executive search and personnel consulting industry.

Lue lisää

1

2

Copyright 2023 © Johto Advisors