Johto Advisors

Asiaa asian­­tunti­joil­tamme

Johto Advisors

Milla Bruneau Johto Advisorsin Senior Partneriksi

02/04/2024

Milla Bruneau on kutsuttu johdon suorahakuyhtiö Johto Advisorsin Senior Partneriksi. Hän aloittaa tehtävässään 2.4.2024. Bruneaulla on 25 vuoden kokemus monipuolisista, kansainvälisistä johtotehtävistä pääosin yksityisellä, mutta myös julkisella sektorilla.

Bruneau on johtanut kansainvälisiä ja kotimaisia tv- ja elokuvatuotantoyhtiötä 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on toiminut mm. Kestävä Lahti-säätiön toimitusjohtajana. Säätiö vastasi yhdessä 300 paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteistyökumppanin kanssa Lahden Euroopan Ympäristöpääkaupunkivuoden 2021 toteutuksesta. Bruneau on ollut johtavana kuntapäättäjänä ja useissa eri poliittisissa luottamustehtävissä paikallisella ja kansallisella tasolla vuodesta 2013 lähtien, mutta jättää uusien työkuvioidensa myötä johtavat poliittiset tehtävät toistaiseksi. Hänellä on laaja kokemus eri organisaatioiden hallitustyöskentelystä joko hallituksen puheenjohtajana tai jäsenen roolissa.

Johto Advisors on hallitusjäsenten ja johdon suorahakuun sekä johdon arviointiin erikoistunut yhtiö. Sen partnerit ovat alansa kokeneimpien ammattilaisten joukossa ja ovat tehneet yli 1200 johdon suorahakua ja yli 2800 johdon arviointia Suomessa ja kansainvälisesti. Yritys on jäsenenä arvostetussa kansainvälisessä Agilium Executive Search Groupissa palvellen asiakkaitaan suorahakutoimeksiannoissa 30 maassa.

Johto Advisorsilla on kunnianhimoinen kasvustrategia kolminkertaistaa liikevaihtonsa seuraavien vuosien aikana. ”Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa laajasti verkostoituneen ja kansainvälistä johtamiskokemusta omaavan Millan Senior Partneriksemme. Hänen monipuolinen johtamiskokemuksensa, näytöt kasvun tekemisestä ja muutosten johtamisesta sekä laaja sidosryhmäverkosto vakuuttivat meidät. Huolella valitut partnerit ovat kasvumme avain.”, kertoo Johto Advisorsin Managing Partner Jaana Pollari. ”Näillä näkymin pääsemme kertomaan lisää partner-uutisia kesän jälkeen”, hän jatkaa.

”Olen superinnoissani työurani seuraavasta stepistä ja kiitänkin Johto Advisorsin partnereita minua kohtaan osoittamastaan luottamuksesta. Yritysten ja erilaisten organisaatioiden johtoryhmien ja hallitusten sparraaminen mm. johtajahauissa ja sen kautta liiketoiminnan kehittämisessä ovat aivan osaamiseni ja erityisesti oman kiinnostukseni ytimessä.”, Bruneau kommentoi uuden työtehtävänsä kynnyksellä.

”Johto Advisorsin partnerit ovat johdon suorahaun asiantuntijoina Suomen huippua ja en malta odottaa tulevaa yhteistyötä ja yrityksen yhteistä kehittämistä entistä merkittävämmäksi toimijaksi niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Minua motivoi erityisesti strateginen neuvonantajuus johdon suorahaussa yritysten alati muuttuviin tarpeisiin ja myös uuden johtajasukupolven sparraaminen uralla.”, Bruneau jatkaa.

Jaana Pollari
Palaa takaisin

Copyright 2024 © Johto Advisors